Aziatische en Oosterse foodtruck catering services van Pasado

Pasado Catering.

Pasado brengt gerechten uit de wereldkeuken op je bord. Je hebt een ruime keuze aan gerechten en je kan combineren naar hartelust. Porties kunnen aangepast naargelang het type feest.

Kok aan huis.

Pieter Uytterlinde heeft op zijn verre reizen inspiratie opgedaan en kan je daardoor een heel verscheiden waaier aan eenpansgerechten voorschotelen. Pasado takes you on a journey!

Huren van foodtruck.

Pasado heeft 2 foodtrucks, groen en blauw. Maar Pasado Catering is flexibel en kookt waar u wilt met of zonder foodtruck. Voor buiten-feesten zijn de foodtrucks wel een extra belevenis.

De Aziatische en Oosterse Foodtruck Catering is om te smullen! Onze foodtruck is nog niet naar Aziƫ of het Midden-Oosten gegaan, maar wij wel! Onze foodtruck en catering kunnen Oosterse en Aziatische gerechten perfect op jullie bord leggen met de heerlijke bekende kruidingen van deze verre landen.

Een Indische curry, een Aziatische wok, Marrokaanse gehaktballetjes of gewoon lekkere pita op jullie event? Iets met noodles, quinoa of couscous? Wenst u gerechten die iets romiger afsmaken of juist met lekkere Aziatische pikante sausjes? Alles is mogelijk.

Vraag naar ons Oosters en Aziatisch menu voor meer informatie omtrent de gerechten die wij als foodtruck aanbieden. Contact nemen kan hier waarop wij ons uitgebreid menu naar u doorsturen.

Binnen hetzelfde werelddeel of in combinatie met gerechten van andere wereldkeukens kunt u perfect een vegetarisch gerecht, een vissgerecht en een vleesgerecht nemen of net niet. Zo ben je er zeker van dat iedereen wel iets kan eten waar hij of zij zich op verlekkert. Met allergieƫn of voedingswensen wordt bij Pasado Catering rekening gehouden. Ook bij deze gerechten is het geen probleem om te combineren met gerechten van andere wereldstrekkingen.

Pasado

Vanzelfsprekend willen een aantal mensen dat deze gerechten halal of koosjer zijn. Laat dit bij de aanvraag duidelijk weten en wij zorgen hiervoor.

Bent u nog niet helemaal overtuigd, maar had u graag eens willen komen proeven? Geen probleem. U bent altijd welkom in Antwerpen om een try out te krijgen en jullie feest goed te overlopen.

Wenst u eerst komen proeven van een aantal gerechten alvorens de keuze te maken? Geen probleem!

INTERESSE? Wenst u te reserveren of meer info over prijzen en menu ? Ga dan verder naar de reservatiepagina of het contactformulier.

Had u graag eens het avontuur gelezen van een blogster die mee op pad is gegaan met onze Pasado foodtruck en die samen met ons lekkere Indische curry's bereidde? Klik dan even door naar volgende pagina.

Pasado

De aziatische en oosterse Catering is een mengeling van smaken uit het Oosten, Midden-Oosten en het Verre-Oosten.

Oosterse en Aziatische gerechten bereid met de typische kruiden en specerijen die een ware smaakbom in uw mond kunnen toveren.

De foodtruck van Pasado uw feest waard voor 1001 nachten.

Foodtruck & Contact