Pasado foodtruck catering all in feest organisatie diensten

Wij kunnen u in verbinding brengen met allerlei benodigdheden en diensten voor uw feest.

Pasado zou Pasado niet zijn als we de klant niet centraal stellen. Organiseert u een evenement, receptie of feest en u wilt een all-in-one organisatie, dan kan u daar bij Pasado voor terecht.

cocktail catering truck

Dranktruck huren

Foodbar huren

Huur een toog als foodbar

Dranktoog huren

Huur een Pasado dranktoog

Feesttenten

In alle maten

Bestek

Tafels en stoelen

voor buiten en binnen

Dessert

drank catering

Dranken

Hapjes

Feestelijke warme tapa's en borrelhapjes

Op culinair vlak bieden wij mogelijkheden aan om tapa's, desserten en dranken te degusteren. In overleg met de klant wordt bepaald wat precies. Op logistiek vlak kunnen wij borden en bestek voorzien, net als tenten, tafels en stoelen, drank- en eettogen en een dranktruck.

Pasado Foodtruck en Catering diensten.

Pasado uw kok aan huis

Dokter Van De Perrelei 7
2140  Antwerpen
België
Tel: Graag per mail

Email: info@foodtruck-catering.be

PASADO FOODTRUCK & CATERING

Pasado uw partner voor al uw evenementen, feesten, recepties,… zowel voor particulieren als voor bedrijven. Pasado biedt u een kok aan huis in de vorm van een foodtruck en/of catering en/of all-in organisatie van uw feest.

Foodtruck, beleef een wereldreis aan smaken met onze kok op uw locatie. Keuze uit meer dan 40 eenpansgerechten, ter plaatse vers klaargemaakt.

Catering, vis, vlees, vegetarisch,… verras uw gasten met ons origineel concept. Onze diversiteit aan gerechten zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een toffe sfeer op uw evenement. Pasado voor een smaakvol, lekker en geslaagd festijn.