Aziatische en Oosterse foodtruck catering services van Pasado

PASADO CATERING

Pasado brengt gerechten uit de wereldkeuken op je bord. Je hebt een ruime keuze aan gerechten en je kan combineren naar hartelust. Porties kunnen aangepast naargelang het type feest.

KOK AAN HUIS

Pieter Uytterlinde heeft op zijn verre reizen inspiratie opgedaan en kan je daardoor een heel verscheiden waaier aan eenpansgerechten voorschotelen. Pasado takes you on a journey!

HUREN FOODTRUCK

Pasado heeft 2 foodtrucks, groen en blauw. Maar Pasado Catering is flexibel en kookt waar u wilt met of zonder foodtruck. Voor buiten-feesten zijn de foodtrucks wel een extra belevenis.

De Aziatische en Oosterse Foodtruck Catering is om te smullen! Onze foodtruck is nog niet naar Azië of het Midden-Oosten gegaan, maar wij wel! Onze foodtruck en catering kunnen Oosterse en Aziatische gerechten perfect op jullie bord leggen met de heerlijke bekende kruidingen van deze verre landen.

Een Indische curry, een Aziatische wok, Marrokaanse gehaktballetjes, Thai catering of gewoon lekkere pita op jullie event? Iets met noodles, quinoa of couscous? Wenst u gerechten die iets romiger afsmaken of juist met lekkere Aziatische pikante sausjes? Alles is mogelijk.

Navigeer naar ons Oosters en Aziatisch menu voor meer informatie omtrent de gerechten die wij als asian foodtruck aanbieden. Contact nemen kan hier waarop wij ons uitgebreid menu naar u doorsturen.

Binnen hetzelfde werelddeel of in combinatie met gerechten van andere wereldkeukens kunt u perfect een vegetarisch gerecht, een vissgerecht en een vleesgerecht nemen of net niet. Zo ben je er zeker van dat iedereen wel iets kan eten waar hij of zij zich op verlekkert. Met allergieën of voedingswensen wordt bij Pasado Catering rekening gehouden. Ook bij deze gerechten is het geen probleem om te combineren met gerechten van andere wereldstrekkingen.

Vanzelfsprekend willen een aantal mensen dat deze gerechten halal of koosjer zijn. Laat dit bij de aanvraag duidelijk weten en wij zorgen hiervoor.

Bent u nog niet helemaal overtuigd, maar had u graag eens willen komen proeven? Geen probleem. U bent altijd welkom in Antwerpen om een try out te krijgen en jullie feest goed te overlopen.

INTERESSE? Wenst u te reserveren of meer info over prijzen en menu ? Ga dan verder naar de reservatiepagina of het contactformulier.

Had u graag eens het avontuur gelezen van een blogster die mee op pad is gegaan met onze Pasado foodtruck en die samen met ons lekkere Indische curry’s bereidde? Klik dan even door naar volgende pagina.

De Asian Foodtruck en oosterse Catering is een mengeling van smaken uit het Oosten, Midden-Oosten en het Verre-Oosten.

Oosterse, Aziatische en Thai catering bereid met de typische kruiden en specerijen die een ware smaakbom in uw mond kunnen toveren.

Pasado uw kok aan huis

Dokter Van De Perrelei  7
2140  Borgerhout
België
Tel: Graag per mail
Email: info@foodtruck-catering.be

PASADO FOODTRUCK & CATERING

Pasado uw partner voor al uw evenementen, feesten, recepties,… zowel voor particulieren als voor bedrijven. Pasado biedt u een kok aan huis in de vorm van een foodtruck en/of catering en/of all-in organisatie van uw feest.

Foodtruck, beleef een wereldreis aan smaken met onze kok op uw locatie. Keuze uit meer dan 40 eenpansgerechten, ter plaatse vers klaargemaakt.

Catering, vis, vlees, vegetarisch,… verras uw gasten met ons origineel concept. Onze diversiteit aan gerechten zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een toffe sfeer op uw evenement. Pasado voor een smaakvol, lekker en geslaagd festijn.