Het einde van de zomer voor Pasado Foodtruck Catering, maar we hebben plannen voor de winter!! Booze catering met onze dranktruck

Het einde van de zomer is in zicht. Wij kijken moe, maar voldaan achteruit maar ook vooruit. Een karrenvracht aan foodtruck- en cateringconcepten en toch blijkt de formule van Pasado Catering zo goed aan te slaan. Maar Pasado denkt verder, mee door de vele reacties van onze klanten. Wat gaan we aanpakken?

Bij Pasado denken veel mensen in de eerste plaats aan eten, en gelijk hebben ze. We werken steeds verder aan onze gerechten, uw smaakpapillen gaan verwend worden in de komende seizoenen. Maar bij lekker eten past een bijbehorend drankje, het juiste drankje brengt u in de juiste stemming. We hebben dan lekker eten + drank = booze caterings, hehe =). We gaan onze caravans, de Pasado foodtrucks, tegen volgende zomer ook uitrusten voor booze caterings. De foodtruck wordt omgetoverd tot dranktruck. Meer info volgt via de blog of de sociale media.

Met een kokmuts ga je mij niet zien rondlopen, maar we zijn wel foodtruck-kok in hart en nieren. De laatste jaren is er een grote evolutie en een groot aanbod gekomen in nieuwe soorten pannen voor (frituur, barbecue, grilpannen,…) met ondermeer betere baklagen. Dat wordt uittesten.

Binnenkort, wanneer de buitenactiviteiten voorbij zijn, starten we in de regio Antwerpen met leveringen van eten aan huis of voor op kantoor. Vanaf 10 personen, we moeten het een dag op voorhand weten, bestellen kan je doen via de nieuwe Online eten bestellen pagina. Keep you all posted!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top