Catering op locatie
Traiteur aan huis
Traiteur Catering
Prive chef aan huis
Koken aan huis

mail info@foodtruck-catering.be

Wil je catering inhuren van Pasado Foodtruck & Catering? Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Kortrijk, Mechelen, Gent, Brussel, Hasselt, Begië, Nederland,...

Catering of privé chef aan huis huren voor alle soorten feesten prive of bedrijfscatering

Catering en traiteurdiensten op locatie: overal inzetbaar. Sfeervol cateren

Pasado foodtruck & catering

Al eens gedacht aan de traiteursformules van Pasado Foodtruck & Catering?

Naast de foodtruck formules, bieden wij ook cateringformules aan zonder foodtruck. Wij nemen onze prachtige houten togen mee en bedienen jullie vandaar. Grote voordeel is natuurlijk dat we op plekken kunnen komen die ietwat moeilijker bereikbaar zijn met een caravan.

Bovendien is dit ideaal voor indoor en wintercatering. Geef ons in een ruimte een plekje van 3 meter bij 3 meter en wij koken perfect binnen op locatie. Aan het concept zelf verandert er niets: immense pannen, een aanbod om u tegen te zeggen en geuren/smaken die niet te weerstaan zijn.

De principes van Pasado Foodtruck & Catering blijven hetzelfde. Wij komen tot bij de locatie van het evenement  en stellen onze eigen keuken. Zo hoeft u geen keuken te voorzien. Regenweer? geen probleem, wij nemen een tentje mee!

Naast ons praktisch gemak, zorgen wij voor een gezellige, retro volkse sfeer. Iedereen voelt zich meteen aangetrokken rond de mobiele houten toog en komt even kijken wat de chefs live aan het klaar maken zijn.  Pasado biedt  gerechten, grillings en fryings van  over heel de wereld aan uw feestgangers aan en dit van over heel de wereld. Met de houten toog is er plaats voor 3 gerechten.  Zo kan u bijvoorbeeld een vlees, een vis en een veggie gerecht kiezen of net gaan voor één gerecht iets meer speciaal te kiezen. Daarnaast kunnen wij ook instaan voor drank, hapjes en dessert. Via de menulijst kom je al snel te weten wat er zoal in de pannen klaar gemaakt wordt.

Heb je liever dat er een kok thuis aan jouw eigen kookvuren staat? Of wil je eten bestellen en laten leveren?  En doe je gewoon een feestje thuis? Ook daar kunnen wij jullie mee verder helpen. Wij nemen in overeenstemming met de organisator even door wat u juist wilt en stellen daaropvolgend een menu voor die bij jullie thuis bereidt kan worden.

Pasado heeft een enorm aanbod aan gerechten. Zo is er voor elk wel wat wils. Geen uniek concept van één soort eten, maar variate in smaken en ingrediënten! Van gezond tot heel Bourgondisch.

 

Wil je een artikel van een blogster lezen die mee is geweest op catering met ons?

Of liever van een blogster die bij ons aan huis een lekkere maaltijd is komen verorberen?

Wil je reserveren of de prijs voor onze cateringformules aanvragen? Ga dan verder naar de reservatiepagina om onze catering in te huren.

Pasado uw kok aan huis

Dokter Van De Perrelei  7
2140 Antwerpen
België
Tel:  Graag per mail

Email: info@foodtruck-catering.be

PASADO FOODTRUCK & CATERING

Pasado uw partner voor al uw evenementen, feesten, recepties,… zowel voor particulieren als voor bedrijven. Pasado biedt u een kok aan huis in de vorm van een foodtruck en/of catering en/of all-in organisatie van uw feest.

Foodtruck, beleef een wereldreis aan smaken met onze kok op uw locatie. Keuze uit meer dan 40 eenpansgerechten, ter plaatse vers klaargemaakt.

Catering, vis, vlees, vegetarisch,… verras uw gasten met ons origineel concept. Onze diversiteit aan gerechten zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een toffe sfeer op uw evenement. Pasado voor een smaakvol, lekker en geslaagd festijn.