Pasado foodtruck catering contact

LET OP: we zijn een groot deel van de maand februari op culinaire ontdekkingsreis. Daardoor zijn we per telefoon slecht bereikbaar. Vanwege de afstand, maar vooral vanwege tijdsverschillen. Mail blijven we uiteraard wel opvolgen. Maar het kan zijn dat u iets langer op antwoord moet wachten dan u van ons bent gewend. Een 'What's App" mag natuurlijk ook altijd.

Contacteer Pasado voor al uw vragen over onze Foodtrucks, Catering, diensten,... Indien u meer informatie wenst of bijkomende vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon of e-mail. Op Facebook kan u terecht voor meer informatie en impressies.

Pasado catering

Nassaustraat 29,
2000 Antwerpen

Telefoon

+32 479 71 87 20
van 10 tot 19 uur

Mail ons

info@foodtruck-catering.be

Facebook

Volg de laatste info op Facebook

Pasado uw kok aan huis

Nassaustraat 29
2000 Antwerpen
België
Tel: +32 479 71 87 20
Email: info@foodtruck-catering.be

PASADO FOODTRUCK & CATERING

Pasado uw partner voor al uw evenementen, feesten, recepties,… zowel voor particulieren als voor bedrijven. Pasado biedt u een kok aan huis in de vorm van een foodtruck en/of catering en/of all-in organisatie van uw feest.

Foodtruck, beleef een wereldreis aan smaken met onze kok op uw locatie. Keuze uit meer dan 40 eenpansgerechten, ter plaatse vers klaargemaakt.

Catering, vis, vlees, vegetarisch,… verras uw gasten met ons origineel concept. Onze diversiteit aan gerechten zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een toffe sfeer op uw evenement. Pasado voor een smaakvol, lekker en geslaagd festijn.