Drank Truck op locatie
Mobiele bar

mail info@foodtruck-catering.be

Wil je catering inhuren van Pasado Foodtruck & Catering? Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Kortrijk, Mechelen, Gent, Brussel, Hasselt, Begië, Nederland,...

Een mobiele bar inhuren op je feest met de lekkerste soda's, spirits, bieren, wijn of cocktails?

Een drank truck laten komen op uw feest? Een onvergetelijke ervaring waar iedereen hoog van opkijkt.

Pasado foodtruck & catering

Naast ons sensationeel eten, zijn wij ook experts in drank catering en boozetruck catering.

Samen met onze drankpartner Miraeus hebben wij de handen in elkaar geslaan en hebben wij een mobiele bar in de vorm van een drank caravan ontworpen.

Waarom de drank zelf moeten regelen of een andere partij moeten aanstellen als u het gewoon door ons kan laten doen? Onze stijlvolle zwarte dranktruck pakt al het werk uit uw handen en serveert u en uw gasten lekkere drankjes. Van de gewone frisdranken en bieren, tot klassevolle wijnen, cocktails en mocktails.

De dranktruck kan geboekt worden voor elk soort evenement en dit in combinatie met of zonder foodtruck catering. Heeft u dus een nakende receptie? Een trouwfeest of een viering aan de kerk? Een bedrijfsfeest, communiefeest of lentefeest? Wij doen het allemaal !

Naast het feit dat wij zelf drank truck catering doen, kan deze drank caravan ook verhuurd worden aan mensen die zelf een mobiele bar willen uitbaten.

De setting is dan zeker al aanwezig voor een fantastisch feest!

 

Wil je reserveren of de prijs voor onze dranktruck formules aanvragen? Ga dan verder naar de reservatiepagina om onze drank catering in te huren.

Pasado uw kok aan huis

Dokter Van De Perrelei  7
2140 Antwerpen
België
Tel: Graag per mail
Email: info@foodtruck-catering.be

PASADO FOODTRUCK & CATERING

Pasado uw partner voor al uw evenementen, feesten, recepties,… zowel voor particulieren als voor bedrijven. Pasado biedt u een kok aan huis in de vorm van een foodtruck en/of catering en/of all-in organisatie van uw feest.

Foodtruck, beleef een wereldreis aan smaken met onze kok op uw locatie. Keuze uit meer dan 40 eenpansgerechten, ter plaatse vers klaargemaakt.

Catering, vis, vlees, vegetarisch,… verras uw gasten met ons origineel concept. Onze diversiteit aan gerechten zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een toffe sfeer op uw evenement. Pasado voor een smaakvol, lekker en geslaagd festijn.