PASADO FAQ, VEELGESTELDE VRAGEN OVER CATERING, ETEN DRANK

Duidelijke afspraken omtrent onze catering services zorgen voor een gerust gevoel en een geslaagd feest

Pasado biedt u een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding aan. Wij bieden kwaliteitsvolle gerechten aan zeer democratische prijzen. Het concept van Pasado is er voor iedereen en alle doelgroepen en soorten feestjes. Onze ambitie is lekker en voldoende eten op uw feest te brengen, niet u met een financiële kater op te zadelen. Deze democratische prijzen zijn dan nog eens voor een hoofdschotel (min of meer à volonté) waar andere foodtrucks wel eens durven een hapje of één portie te geven.

De goede feestjes zij diegenen waar later nog over gepraat wordt. Met Pasado haal je sfeer en beleving op uw event. Het foodtruck concept op een feest of evenement brengt een aantal extra sfeertroeven. Ons concept is visueel attractief. Wij verschuilen ons niet binnen onze truck maar bereiden de gerechten voor jullie ogen! Er wordt aan live cooking gedaan en wees maar zeker, dit geeft een enorm extra cachet aan uw evenement. Mensen zijn nieuwsgierig en bewegen zich naar onze houten toog, doen een babbeltje met elkaar en met de koks en krijgen een gezellig solidariteitsgevoel. Happy together.

Maximalisatie van efficiëntie. Het praktisch gemak van onze werkwijze is ook een doorslaggevende factor: bij ons geen elektriciteitspannes of verlengdraden die weggestoken moeten worden. Wij zijn namelijk makkelijk autonoom: wij hoeven geen elektriciteit of geen wateraansluiting. Enkel een vlakke ondergrond, een kraantje water in de buurt en een makkelijk toegankelijk plekje en u zult ons niet meer horen. Wij arriveren en doen ons werk en ontzorgen u van alles wat met catering te maken heeft.

Wij hangen niet af van onze foodtruck(s). Doet u een feestje in de tuin of ergens waar onze vierwieler niet kan geraken? Geen probleem. Onze houten togen geraken overal! Zo kunnen wij ons concept overal aanbieden, ook binnen!

Een snelle bediening of bediend worden op het juiste moment is al een half geslaagd feest. Eens het feestje op volle gang is, zie ik met andere concepten op grote feesten soms de ellenlange rijen met lede ogen aan. Ik zou er zelf niet graag instaan want je had juist een leuke babbel met je collega of vriend die je al lang niet meer gezien had. Wij hebben al feesten gedaan waarin wij op een half uur 400 man kunnen bedienen. Wij steken namelijk veel tijd in de (voor)bereiding, maar eens de gerechten klaar zijn is het opscheppen en klaar. De klant kan zelf zijn garnering aanbrengen zoals hij/zij het wenst. Met Pasado haal je een ervaren cateringdienst in huis, of in de tuin, of in de zaal, of op het plein,…

Pasado is meer dan enkel catering. Wij zijn natuurlijk geen all in evenementenbureau, maar proberen u wel te helpen met zoektocht naar leveranciers van feesttenten, tafels en stoelen, dj’s, dranken, materiaal enzovoort. Hebt u dus nog een aantal zaken die moeten geregeld worden, zeg het ons gerust en wij kijken wat we voor u kunnen doen. Wij proberen dus altijd klantvriendelijk en flexibel te zijn. Welkom in de wereld van Pasado.

Transparante offertes en facturen, goede afspraken maken goede vrienden. Eens het evenement afgelopen is, volgt natuurlijk altijd jammer genoeg de betaling :-). Ook hier munten wij in uit: geen extraatjes die je achteraf niet had verwacht, geen standkosten, zelfs niet altijd personeelskosten. U betaalt gewoon wat er is afgesproken en geen cent meer of minder. Zo houden wij onze klanten tevreden en dat zie je aan de recensies op de sociale media en op Google.

Pasado uw kok aan huis

Dokter Van De Perrelei  7
2140 Antwerpen
België
Tel: +32 479 71 87 20
Email: info@foodtruck-catering.be

PASADO FOODTRUCK & CATERING

Pasado uw partner voor al uw evenementen, feesten, recepties,… zowel voor particulieren als voor bedrijven. Pasado biedt u een kok aan huis in de vorm van een foodtruck en/of catering en/of all-in organisatie van uw feest.

Foodtruck, beleef een wereldreis aan smaken met onze kok op uw locatie. Keuze uit meer dan 40 eenpansgerechten, ter plaatse vers klaargemaakt.

Catering, vis, vlees, vegetarisch,… verras uw gasten met ons origineel concept. Onze diversiteit aan gerechten zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een toffe sfeer op uw evenement. Pasado voor een smaakvol, lekker en geslaagd festijn.