CATERING OP UW FEEST
EENPANGERECHTEN AAN HUIS
Foodtruck catering aan huis
Previous
Next

mail info@foodtruck-catering.be

Wil je catering inhuren van Pasado Foodtruck & Catering? Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Kortrijk, Mechelen, Gent, Brussel, Hasselt, Begië, Nederland,...

Catering of privé chef aan huis huren voor alle soorten feesten prive of bedrijfscatering

éénpanscatering op iedere locatie

Pasado foodtruck & catering

Al eens gedacht aan de traiteursformules van Pasado

Wij nemen onze prachtige houten mobiele togen mee en bedienen jullie vandaar. Het grote voordeel is natuurlijk dat we op plekken kunnen komen die ietwat moeilijker bereikbaar zijn dan met met een caravan. Bovendien is dit ideaal voor indoor en wintercatering. Geef ons in een ruimte een plekje van 3 meter bij 3 meter met een vlakke ondergrond en wij koken perfect binnen op locatie. Aan het concept zelf verandert er niets: immense pannen, een aanbod om u tegen te zeggen en geuren/smaken die niet te weerstaan zijn. De principes van Pasado Foodtruck & Catering blijven hetzelfde. Wij komen tot bij de locatie van het evenement  en stellen onze eigen keuken. Zo hoeft u geen keuken te voorzien. Regenweer? geen probleem, wij nemen een tentje mee!

Naast ons praktisch gemak, zorgen wij voor een gezellige, retro volkse sfeer. Iedereen voelt zich meteen aangetrokken rond de mobiele houten toog en komt even kijken wat de chefs live aan het klaar maken zijn.  Pasado biedt  gerechten van over de hele wereld aan uw feestgangers . Met de houten toog is er plaats voor 3 gerechten.  Zo kan u bijvoorbeeld een vlees, een vis en een veggie gerecht kiezen, hebt u specifieke vragen qua gerechtkeuzen of allergenen. laat het ons weten wij houden er rekening mee en geven jullie het beste advies. Via de menulijst kom je al snel te weten wat er zoal in de pannen klaar gemaakt wordt. 

Pasado heeft een enorm aanbod aan gerechten. Zo is er voor elk wel wat wils. Geen uniek concept van één soort eten, maar variate in smaken en ingrediënten! Van gezond tot heel Bourgondisch. de foodtruck catering trend is enorm opkomend en dat kunnen we alleen maar aanmoedigen. mensen willen gezonder,  gevarieerder en onbekender eten en dit liefst zo gezellig mogelijk 

Wil je een artikel van een blogster lezen die mee is geweest op catering met ons?

Of liever van een blogster die bij ons aan huis een lekkere maaltijd is komen verorberen?

Wil je reserveren of de prijs voor onze cateringformules aanvragen? Ga dan verder naar de reservatiepagina om onze catering in te huren.

Pasado uw kok aan huis

Da Vinchilaan 1

1930 zaventem 

België

Tel:  Graag per mail

Email: info@foodtruck-catering.be

PASADO FOODTRUCK & CATERING

Pasado uw partner voor al uw evenementen, feesten, recepties,… zowel voor particulieren als voor bedrijven. Pasado biedt u een kok aan huis in de vorm van een foodtruck catering  all-in organisatie van uw feest.

Foodtruck, beleef een wereldreis aan smaken met onze kok op uw locatie. Keuze uit meer dan 40 eenpansgerechten, ter plaatse vers klaargemaakt.

Catering, vis, vlees, vegetarisch,… verras uw gasten met ons origineel concept. Onze diversiteit aan gerechten zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een toffe sfeer op uw evenement. Pasado voor een smaakvol, lekker en geslaagd festijn.

Scroll naar top