Mexicaanse en Mediterraanse foodtruck catering services van Pasado

PASADO CATERING

Pasado brengt gerechten uit de wereldkeuken op je bord. Je hebt een ruime keuze aan gerechten en je kan combineren naar hartelust. Porties kunnen aangepast naargelang het type feest.

KOK AAN HUIS

De zaakvoerders en hun personeel hebben op hun verre reizen inspiratie opgedaan en kunnen je daardoor een heel verscheiden waaier aan gerechten voorschotelen. Pasado takes you on a journey!

HUREN FOODTRUCK

Pasado heeft 3 foodtrucks. Maar Pasado Catering is flexibel en kookt waar u wilt met of zonder foodtruck. Voor buiten-feesten zijn de foodtrucks wel een extra belevenis.

De Mediterraanse en Mexicaanse foodtruck catering van Pasado zorgt ervoor dat u zich op uw feest in een Zuiders land als Italië waant. Vooral de paëlla is een absolute aanrader! Maar wij hebben wel meer Spaanse,  Italiaanse en Mexicaanse specialiteiten.

We proberen met onze Italiaanse foodtruck gerechten een goed gevoel op uw bord te brengen en een vakantiegevoel uit te lokken. Onze foodtrucks zijn bekleed met verschillende Zuiderse geschilderde afbeeldingen zodat dit dat extra tikkeltje sfeer en ontspanning teweeg brengt.

Voorbeelden van een Mediterraans buffet zijn cassoulet, moussaka, pasta’s, paella’s, sarzuela,… Voorbeelden van Mexicaanse catering zijn pulled pork, chili con carne, kip jambalaya,…   Zowel op zwoele zomeravonden als op koude winternachten kan u dus gerechten kiezen die bij het seizoen en thema passen.

Navigeer zeker naar onze menulijst voor een uitgebreide lijst.  

De Mediterraanse en Mexicaanse buffetten zijn typerend voor hun iets pikantere afroom. De wensen van de klant geven hier echter de doorslag in. Wij proberen met andere woorden altijd flexibel te zijn in de smaken van onze gerechten.

Heeft u zelf eens van een top Zuiders gerecht geproefd op vakantie of op restaurant en zou u uw genodigden hier ook van willen laten proeven? Laat het ons weten en we proberen onze Italiaanse en Mexicaanse traiteur diensten hieraan aan te passen. 

Wenst u eerst komen proeven van een aantal gerechten alvorens de keuze te maken? Geen probleem!

INTERESSE? Wenst u te reserveren of meer info over prijzen en menu ? Ga dan verder naar de reservatiepagina of het contactformulier.

Wilt u een Zuiders artikel over Pasado Catering lezen? Klik dan op volgende link.

Wanneer u voor de mediterraanse en / of de mexicaanse catering van Pasado kiest, waant u zich op uw feest in een Zuiders land.

Over de paëlla krijgen wij vele positieve reacties! Met onze foodtruck op de achtergrond zorgt Pasado voor een warme sfeer en gerechten.

Pasado uw kok aan huis

Dokter Van De Perrelei  7
2140 Antwerpen
België
Tel: Graag per mail
Email: info@foodtruck-catering.be

PASADO FOODTRUCK & CATERING

Pasado uw partner voor al uw evenementen, feesten, recepties,… zowel voor particulieren als voor bedrijven. Pasado biedt u een kok aan huis in de vorm van een foodtruck en/of catering en/of all-in organisatie van uw feest.

Foodtruck, beleef een wereldreis aan smaken met onze kok op uw locatie. Keuze uit meer dan 40 eenpansgerechten, ter plaatse vers klaargemaakt.

Catering, vis, vlees, vegetarisch,… verras uw gasten met ons origineel concept. Onze diversiteit aan gerechten zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een toffe sfeer op uw evenement. Pasado voor een smaakvol, lekker en geslaagd festijn.