Vlaamse klassieke gerechten foodtruck catering services van Pasado

PASADO CATERING

Pasado brengt gerechten uit de wereldkeuken op je bord. Je hebt een ruime keuze aan gerechten en je kan combineren naar hartelust. Porties kunnen aangepast naargelang het type feest.

KOK AAN HUIS

Pieter Uytterlinde heeft op zijn verre reizen inspiratie opgedaan en kan je daardoor een heel verscheiden waaier aan eenpansgerechten voorschotelen. Pasado takes you on a journey!

HUREN FOODTRUCK

Pasado heeft 2 foodtrucks, groen en blauw. Maar Pasado Catering is flexibel en kookt waar u wilt met of zonder foodtruck. Voor buiten-feesten zijn de foodtrucks wel een extra belevenis.

Onze Vlaamse catering focust zich op onze eigen Belgische en Vlaamse klassiekers van ons landje. Onze eigen keuken kan omwille van zijn kwaliteitsvolle gerechten niet verloochend worden. Wenst u overheerlijke Vlaamse gerechten op uw (bedrijfs)feest of evenement. Gerechten waarvan u weet dat ze onherroepelijk zullen scoren? Ook bij de jongeren onder ons? Dan moet u niet twijfelen. Voorbeelden van gerechten zijn stoofvlees, vol au vent op grootmoeders wijze, maar ook stoofpotjes, Gentse waterzooi, balletjes in tomatensaus, en andere Vlaamse klassiekers. Keuze te over binnen de Vlaamse keuken!

Omwille van ons chauvinistisch en bourgondisch kantje, kan Pasado Catering het niet laten om lekkere Vlaamse eenpansgerechten aan te bieden aan jullie. De gerechten zijn ons met de paplepel ingegeven onder moeders vleugels en we zouden deze graag aan jullie willen laten proeven. Daarom serveren onze foodtrucks u oerdegelijke Belgische en Vlaamse kost. Een absolute aanrader!

Kijk onze menulijst zeker na voor onze toppers!

Alle gerechten worden geserveerd met patatjes, rijst, noodles brood of een ander ‘vullend’ ingrediënt. Dit geldt trouwens voor al onze eenpansgerechtens.  Zeker in deze pijler zullen er gerechten zijn waar u verzot op bent, maar die misschien (nog) niet in onze menulijst staan.

 

Een oud recept van uw grootouders? Een vaste dag waarop er vroeger thuis een lekker potje op tafel kwam? Aarzel zeker niet deze aan ons te verklappen en wij bereiden het gerecht waarbij u kan terugdenken aan deze tijd. Zoals gezegd, bij elke catering kan u uit verschillende pijlers verschillende gerechten kiezen. Het is dus niet zo dat u moet kiezen uit één. U kan combineren naar uw lieve lust.

Wenst u eerst komen proeven van een aantal gerechten alvorens de keuze te maken? Geen probleem!

INTERESSE? Wenst u te reserveren of meer info over prijzen en menu ? Ga dan verder naar de reservatiepagina of het contactformulier.

De echte Vlaamse keuken op de Pasado wijze. Stoofvlees, vol au vent, waterzooi, gehaktballetjes in tomatensaus, ... zo herkenbaar en zo vertrouwd.

De Vlaamse catering is ideaal om te combineren met een van onze andere keukens. Onze retro-foodtruck doet de herinneringen weer opborrelen terwijl onze pannen staan te pruttelen.

Pasado uw kok aan huis

Dokter Van De Perrelei  7
2140 Antwerpen
België
Tel: Graag per mail
Email: info@foodtruck-catering.be

PASADO FOODTRUCK & CATERING

Pasado uw partner voor al uw evenementen, feesten, recepties,… zowel voor particulieren als voor bedrijven. Pasado biedt u een kok aan huis in de vorm van een foodtruck en/of catering en/of all-in organisatie van uw feest.

Foodtruck, beleef een wereldreis aan smaken met onze kok op uw locatie. Keuze uit meer dan 40 eenpansgerechten, ter plaatse vers klaargemaakt.

Catering, vis, vlees, vegetarisch,… verras uw gasten met ons origineel concept. Onze diversiteit aan gerechten zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een toffe sfeer op uw evenement. Pasado voor een smaakvol, lekker en geslaagd festijn.