mail info@foodtruck-catering.be.

Boek je foodtruck Catering bij ons en wordt stevig verwend!

De verschillende concepten van Pasado Foodtruck Catering in een notendop uitgelegd.

spaanse-paella

Pasado Foodtruck Catering is een cateringbedrijf dat zowel Spaanse en Italiaanse (Mediterraanse), Mexicaanse (Zuid-Amerikaanse), Aziatische, Amerikaanse, Oosterse en Vlaamse foodtruck catering, walking dinners en warme buffetten aanbiedt.

Wij maken gebruik van grote stoof-, grill pannen. Verse bereiding, live cooking voor de gasten, all in food concept en een folklore sfeer op uw party: dat is waar Pasado Foodtruck Catering voor staat!

Daarnaast kan u ook koude,- warme voorgerechten, tapa’s, soepen en dessertjes bij ons bestellen om aan huis of op locatie te laten leveren. ( bij aanvraag laten wij ook bruidstaarten, verjaardagstaarten etc… vers maken in alle soorten vormen en smaken !)

 

Met onze mobiele togen is het mogelijk om ons te boeken op eender welke locatie, zowel binnen als buiten. wij zijn voorzien van alle materialen zodat jullie niets moeten voorzien en kunnen genieten van jullie feest ! Enkel een ruimte van 3 meter op 3 meter en een vaste ondergrond en een kraan waar wij ons emmertje water kunen vullen dan zijn wij gesteld.

Waarom vinden de klanten van Pasado Foodtruck Catering het concept zo aangenaam?

Omdat er altijd voldoende voorzien wordt voor de klanten, het budgetvriendelijk is en het een gezellige sfeer op uw evenement brengt. Bovendien zijn zijn de wachtrijen miniem. ook proberen we te zorgen voor een non foodwaste, daarom is het altijd leuk dat jullie zelf potjes voorzien om de overschot van onze gerechten mee te geven aan vrienden,of er zelf later nog van te smullen, anders geven wij ze aan een voedelsbank die naar mensen gaan die het niet zo breedt hebben. 

Wil je visueel in 4 minuten zien waar het allemaal om draait, bekijk dan volgende YouTube clip.

Wil je onze referentie en media-artikels eens lezen? Bekijk ze hier.

foodtruck catering traiteur eenpansgerechten

Pasado uw kok aan huis

Da Vinchilaan 1
1930 Zaventem 
België
Tel: Graag per mail
Email: info@foodtruck-catering.be

PASADO FOODTRUCK & CATERING

Pasado Foodtruck & Catering,  uw partner voor al uw evenementen, bruiloften, huwelijken, communiefeesten, lentefeesten, babyborrels, recepties,… zowel voor particulieren als voor bedrijven. Pasado biedt u een kok aan huis in de vorm van een foodtruck, catering  all-in organisatie van uw feest.

Foodtruck, beleef een wereldreis aan smaken met onze kok op uw locatie. Keuze uit meer dan 40 eenpansgerechten, ter plaatse vers klaargemaakt.

Catering, vis, vlees, vegetarisch,… verras uw gasten met ons origineel concept. Onze diversiteit aan gerechten zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een toffe sfeer op uw evenement. Pasado voor een smaakvol, lekker en geslaagd festijn.

Scroll naar top