mail info@foodtruck-catering.be.

Boek je foodtruck, Catering of Boozetruck bij ons en wordt stevig verwend!

Extra services nodig naast onze foodtruck catering ? Laat u horen.

De verschillende concepten van Pasado Foodtruck Catering in een notendop uitgelegd.

foodtruck catering bestellen

Pasado Foodtruck Catering is een cateringbedrijf dat zowel Spaanse en Italiaanse (Mediterraanse), Mexicaanse (Zuid-Amerikaanse), Aziatische, Amerikaanse, Oosterse en Vlaamse foodtruck catering, walking dinners en warme buffetten aanbiedt.

Wij maken gebruik van grote stoof-, grill en frituurpannen. Verse bereiding, live cooking voor de gasten, all in food concept en een folklore sfeer op uw party: dat is waar Pasado Foodtruck Catering voor staat!

Ons street food concept bieden wij aan op 2 manieren:

–   Eenpansgerechten

–   Grill en fry concept

 Daarnaast kan u ook tapa’s, dessertjes, soepjes en drank bij ons bestellen om aan huis of op locatie te laten leveren.

Momenteel hebben wij 3 foodtrucks in de omloop:  een appelblauwzeegroene, een felgroene en een zwarte dranktruck.

Met onze magnifieke togen kunt u ons ook boeken om binnen uw catering te verzorgen! Enkel een ruimte van 3 meter op 3 meter en wij zijn gesteld.

Waarom vinden de klanten van Pasado Foodtruck Catering het concept zo aangenaam?

Omdat er altijd voldoende voorzien wordt voor de klanten, het budgetvriendelijk is en het een gezellige sfeer op uw evenement brengt. Bovendien zijn zijn de wachtrijen miniem.

Zoek je naast catering of drank nog iets anders? Wij proberen u waar nodig bij te staan bij de organisatie van uw evenement.

Wij helpen u bij het vinden van een bar, DJ, tafels en stoelen waar mogelijk. Indien wij het niet kunnen, sturen wij u door naar onze partners die het wel kunnen.  

Wil je visueel in 4 minuten zien waar het allemaal om draait, bekijk dan volgende YouTube clip.

Wil je onze referentie en media-artikels eens lezen? Bekijk ze hier.

foodtruck catering traiteur eenpansgerechten

Pasado uw kok aan huis

Dokter Van De Perrelei  7
2140  Antwerpen
België
Tel: Graag per mail
Email: info@foodtruck-catering.be

PASADO FOODTRUCK & CATERING

Pasado Foodtruck & Catering,  uw partner voor al uw evenementen, bruiloften, huwelijken, communiefeesten, lentefeesten, babyborrels, recepties,… zowel voor particulieren als voor bedrijven. Pasado biedt u een kok aan huis in de vorm van een foodtruck, traiteurdienst  en/of catering en/of all-in organisatie van uw feest.

Foodtruck, beleef een wereldreis aan smaken met onze kok op uw locatie. Keuze uit meer dan 40 eenpansgerechten, ter plaatse vers klaargemaakt.

Catering, vis, vlees, vegetarisch,… verras uw gasten met ons origineel concept. Onze diversiteit aan gerechten zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een toffe sfeer op uw evenement. Pasado voor een smaakvol, lekker en geslaagd festijn.