Paella Catering of een paella Foodtruck op uw feest?

PASADO CATERING

Pasado brengt gerechten uit de wereldkeuken op je bord. Je hebt een ruime keuze aan gerechten en je kan combineren naar hartelust. Porties kunnen aangepast naargelang het type feest.

KOK AAN HUIS

De zaakvoerders en hun personeel hebben op hun verre reizen inspiratie opgedaan en kunnen je daardoor een heel verscheiden waaier aan gerechten voorschotelen. Pasado takes you on a journey!

HUREN FOODTRUCK

Pasado heeft 3 foodtrucks. Maar Pasado Catering is flexibel en kookt waar u wilt met of zonder foodtruck. Voor buiten-feesten zijn de foodtrucks wel een extra belevenis.

Paella party's in grote pannen

Een paella party is een voltreffer voor elke gelegenheid: voor een bedrijfsfeest, een communie, een bruiloft, een babyborrel. Pasado catering voor uw paella aan huisof ergens anders. 

Wij komen in catering, foodtruck of traiteur vorm en bereiden een paella live naar uw keuze en smaak.

We kunnen wel stellen dat paella onze signature dish is. Enerzijds, omdat alles met onze paella catering begonnen is en anderzijds omdat dit het meest gevraagde gerecht is.

Wil u Paella aan huis laten maken? Verschillende soorten zijn mogelijk:

  • Vlees en vis paella 
  • Vlees paella
  • Vis paella

De basisingrediënten zijn ajuin paprika, rijst, knoflook, witte wijn, erwten, citroen, peterselie vis-of vlees bouillon, schaaldieren (venusschelpen, mosselen, gamba’s, inktvis). Bij een mixed paella komen hier nog kippenboutjes en chorizo bij kijken.

Bij een vispaella voegen we nog 3 soorten witte vis toe. Heeft u echter specifieke wensen hoe u uw paella het liefst eet of bepaalde allergieën? Laat het ons weten en wij houden hier rekening mee.

  • Veggie paella

Bij een veggie paella worden nog andere groentjes verwerkt zoals groene bonen, noten, courgette, aubergine, kikkererwten, tomaten, groene asperges en desgewenst nog andere ingrediënten.

Zelfs een paella met zwarte rijst gaan wij niet uit de weg.

Aanpak Pasado tijdens de paella catering

Op uw paella party komen wij ruim op tijd aan. Wij doen aan live cooking en bereiden dus alles ter plekke, onder uw goedkeurend oog, klaar. 

Zijn er op uw paella feest mensen die geen paella lusten of die allergisch zijn aan bepaalde ingrediënten? Geen nood! Wij komen standaard met 3 verschillende gerechten en houden ook rekening met voedingsvoorkeuren.

Meer informatie over ons foodtruck en catering concept

Wil je exact weten hoe wij onze paella’s maken? Lees ons blogbericht dan. 

Onze paella catering behoort tot de tak van de mediterraanse keukenWij maken dan ook veel meer van deze gerechten.

Wil je meer informatieve over onze dienstverlening of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Contacteer ons dan even.

Wij zijn bovendien niet gebonden aan locatie. Wenst u de paella foodtruck of foodtruck aan huis in Antwerpen, West-Vlaanderen, Gent, Brugge, Kortrijk, Oost-Vlaanderen of Mechelen? Het maakt ons allemaal niet uit!

Over de paëlla krijgen wij vele positieve reacties! Met onze foodtruck op de achtergrond zorgt Pasado voor een warme sfeer en gerechten.

Pasado uw kok aan huis

Dokter Van De Perrelei  7
2140 Antwerpen
België
Tel: Graag per mail
Email: info@foodtruck-catering.be

PASADO FOODTRUCK & CATERING

Pasado uw partner voor al uw evenementen, feesten, recepties,… zowel voor particulieren als voor bedrijven. Pasado biedt u een kok aan huis in de vorm van een foodtruck en/of catering en/of all-in organisatie van uw feest.

Foodtruck, beleef een wereldreis aan smaken met onze kok op uw locatie. Keuze uit meer dan 40 eenpansgerechten, ter plaatse vers klaargemaakt.

Catering, vis, vlees, vegetarisch,… verras uw gasten met ons origineel concept. Onze diversiteit aan gerechten zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een toffe sfeer op uw evenement. Pasado voor een smaakvol, lekker en geslaagd festijn.

Scroll naar top