Foodtruck aan Huis
Pasado foodtrucks
Foodtruck bestellen
Foodtruck kostprijs

mail info@foodtruck-catering.be

Wil je een foodtruck van Pasado Catering huren? Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Kortrijk, Mechelen, Gent, Brussel, Hasselt, Begië, Nederland,...

Foodtruck aan huis huren voor alle soorten feesten prive of voor bedrijven

Mobiele Foodtrucks huren op locatie: overal inzetbaar. Sfeervol cateren

Pasado Foodtruck & Catering

Foodtruck boeken is trendy

Een nieuwe trend is opkomend in België en omstreken en dat kan Pasado-Catering Services enkel en alleen aanmoedigen. Mensen willen gezonder, gevarieerder en onbekender eten en dit liefst in een zo gezellig mogelijke setting. De foodtrucks van Pasado zorgen hier volledig voor. Wij rijden – met of zonder foodtruck – tot bij u en stellen ons eigen mobiel restaurant op. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een keuken of standplaats. Regenweer? geen probleem, wij zijn erop voorzien!

Naast ons praktisch gemak, zorgen wij voor een gezellige, comfortabele volkse sfeer. Iedereen voelt zich meteen aangetrokken rond de pannen. Nippend aan de aperitief kunnen de mensen kijken hoe de gerechten live klaargemaakt worden. Pasado biedt allerlei streetfood eenpansgerechten, grillings en fryings aan uw feestgangers aan en dit van over heel de wereld. Per feest kunnen er 3 tot 6 gerechten gekozen worden en dit in een all-in formule. Zo kan u gangbare en iets exotischere gerechten kiezen uit verschillende werelddelen. Daarnaast kunnen wij ook instaan voor drank, hapjes en dessert.

Hebt u nood aan andere event voorzieningen zoals tenten, stoelen, een DJ, een muziekband of iets anders? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij immers al wel wat contacten in de eventsector.

Pasado heeft een enorm aanbod aan gerechten. Zo is er voor elk wel wat wils. Geen uniek concept van één soort eten, maar variate in smaken en ingrediënten! Van gezond tot heel Bourgondisch.

Pasado is ook zo goed als autonoom. Wij hebben enkel een vlakke ondergrond nodig, een plekje met niet teveel wind en een kraantje in de buurt. Dat is alles! Flexibiliteit is een grote troef van ons. Hebt u specifieke wensen qua timing, infrastructuur, gerechtkeuze, smaken of allergieën? Laat het ons weten en wij houden er rekening mee! 

Naast Catering met foodtruck, doen wij ook aan mobiele catering zonder foodtruck.

WIL JE ONZE FOODTRUCK EN DE HISTORIE ACHTER ONS CATERINGCONCEPT BETER LEREN KENNEN? SURF DAN NAAR VOLGENDE LINK: FOODTRUCK IN DE KIJKER

WIL JE IN EEN LEUKE BLOG LEZEN HOE JE EEN FOODTRUCK PARTY HET BESTE AANPAKT? LEES VOLGEND ARTIKEL DAN MAAR EENS! FOODTRUCK PARTY

Wil je reserveren of de prijs voor foodtrucks aanvragen? Ga dan verder naar de reservatiepagina

Pasado uw kok aan huis

Dokter Van De Perrelei  7
2140 Antwerpen
België
Tel: Graag per mail
Email: info@foodtruck-catering.be

PASADO FOODTRUCK & CATERING

Pasado uw partner voor al uw evenementen, feesten, recepties,… zowel voor particulieren als voor bedrijven. Pasado biedt u een kok aan huis in de vorm van een foodtruck en/of catering en/of all-in organisatie van uw feest.

Foodtruck, beleef een wereldreis aan smaken met onze kok op uw locatie. Keuze uit meer dan 40 eenpansgerechten, ter plaatse vers klaargemaakt.

Catering, vis, vlees, vegetarisch,… verras uw gasten met ons origineel concept. Onze diversiteit aan gerechten zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een toffe sfeer op uw evenement. Pasado voor een smaakvol, lekker en geslaagd festijn.